Firma Hans Martinsson

Jämtlands län

Information

591023-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Hans Martinsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Hans Martinsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Firma Hans Martinsson finns i.

Firma Hans Martinsson har varit registrerat sedan 1998-06-09 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Hans Martinsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Firma Hans Martinsson är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Firma Hans Martinsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Hans Martinsson så kan ni göra det på telefon genom 070-2061995 eller genom brev på följande adress:

Träförädling, snickarverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Hans Martinsson och det är Martinsson, Hans Arvid som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,