Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning

Jämtlands län

Information

590917-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning finns i.

Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning har varit registrerat sedan 1982-11-15 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning så kan ni göra det på telefon genom 0680-41010 eller genom brev på följande adress:

Snöskoteruthyrning, stuguthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Lofsdalens Stug och Skoteruthyrning och det är Frank, Mats-Åke som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,