Tännäs Träservice

Jämtlands län

Information

590607-XXXX är organisationsnummer för företaget Tännäs Träservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tännäs Träservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Tännäs Träservice finns i.

Tännäs Träservice har varit registrerat sedan 1984-01-16 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tännäs Träservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tännäs Träservice är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Tännäs Träservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tännäs Träservice så kan ni göra det på telefon genom 0684-24250 eller genom brev på följande adress:

Träarbeten, sågning av virke och timmer, träförädling, snickerier och reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Tännäs Träservice och det är Tapper, Per Anders som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,