Beggas Bygg, Golv o Kakel

Jämtlands län

Information

571018-XXXX är organisationsnummer för företaget Beggas Bygg, Golv o Kakel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Beggas Bygg, Golv o Kakel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Beggas Bygg, Golv o Kakel finns i.

Beggas Bygg, Golv o Kakel har varit registrerat sedan 1990-03-12 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Beggas Bygg, Golv o Kakel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Beggas Bygg, Golv o Kakel är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Beggas Bygg, Golv o Kakel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Beggas Bygg, Golv o Kakel så kan ni göra det på telefon genom 070-2454071 eller genom brev på följande adress:

Byggarbeten, golv och kakelarbeten. Travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Beggas Bygg, Golv o Kakel och det är Bergström, Olov Håkan som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,