Ingrids Hästbehandlingar

Jämtlands län

Information

560624-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingrids Hästbehandlingar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingrids Hästbehandlingar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Ingrids Hästbehandlingar finns i.

Ingrids Hästbehandlingar har varit registrerat sedan 2006-06-15 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingrids Hästbehandlingar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Ingrids Hästbehandlingar är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Ingrids Hästbehandlingar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingrids Hästbehandlingar så kan ni göra det på telefon genom 070-2169414 eller genom brev på följande adress:

Hästbehandlingar, kiropraktik, akupunktur, laser.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingrids Hästbehandlingar och det är Viklund, Ingrid Elisabeth som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,