Maskin & Profil i Sveg

Jämtlands län

Information

560324-XXXX är organisationsnummer för bolaget Maskin & Profil i Sveg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskin & Profil i Sveg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Maskin & Profil i Sveg finns i.

Maskin & Profil i Sveg har varit registrerat sedan 2008-03-18 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskin & Profil i Sveg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Maskin & Profil i Sveg är och det finns flera bolag i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Maskin & Profil i Sveg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maskin & Profil i Sveg så kan ni göra det på telefon genom 0680-12080 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av arbetskläder, profilkläder, skor, handskar, handmaskiner för snickeribranschen, verktyg, kemtekniska produkter som t.ex. tvättmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskin & Profil i Sveg och det är Johansson, Gun Inger som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,