Härjedalens Svetsteknik AB

Jämtlands län

Information

Härjedalens Svetsteknik AB är ett av många bolag som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Härjedalens Svetsteknik AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Härjedalens Svetsteknik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-08.

Härjedalens Svetsteknik AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2007-09-12. Men sedan 2007-11-08 så har Härjedalens Svetsteknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Torvg. 1, 842 31, Sveg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Härjedalens Svetsteknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0680-714470.

Härjedalen arbetar för att bolag som Härjedalens Svetsteknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Härjedalens Svetsteknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och montering av svetsade metalldetaljer och -komponenter samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Härjedalens Svetsteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Härjedalens Svetsteknik AB och det är följande personer, Erlandsson, Göran Torgel som är född 1950 och har titeln VD, Erlandsson, Göran Torgel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Sven Uno som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Eje Gottfrid Sören som är född 1939 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Härjedalens Svetsteknik AB är 556737-6594.