Lilla E AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härjedalen och Lilla E AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lilla E AB är ett av dem. Statusen för Lilla E AB är att Bolaget är aktivt.

Lilla E AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-19. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där företaget finns i jobbar för att företag som Lilla E AB ska trivas.

Lilla E AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Härjedalen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av barnkläder, damkonfektion, leksaker och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lilla E AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14.

Idag är Lilla E AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Lilla E AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0684-65432.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lilla E AB är Palmer, Ellinor Linda Marie som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmer, Per Jörgen som är född 1982 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lilla E AB har 556726-5607 som sitt organisationsnummer.