Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB

Jämtlands län

Information

Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB finns. I Härjedalen så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB har haft sedan 2007-06-07. Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB har funnits sedan och 2007-06-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Östansjö 480, 840 80, Lillhärdal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6018285.

Härjedalen arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB Privat, ej börsnoterat.

Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB har idag 556725-1433 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB

Bolaget ska bedriva reparation av vapen, kikare och kikarsikten, handel med kikare, kikarsikten och jakttillbehör samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Jakt-Optik Service i Lillhärdal AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järvinen, Uro Tapio som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Järvinen, Kirsti Anneli som är född 1939 och har titeln Suppleant, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .