Pinnens Fjällkrog AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pinnens Fjällkrog AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härjedalen så är Pinnens Fjällkrog AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 2006-10-02 så skapades Pinnens Fjällkrog AB och bolaget är har F-skattsedel Pinnens Fjällkrog AB har haft det sedan 2007-03-01.

Pinnens Fjällkrog AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

556712-0745 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härjedalen.

Just nu är Pinnens Fjällkrog AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Pinnens Fjällkrog AB så går det att nå dem via telefon på 0684-22270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pinnens Fjällkrog AB är Lindström, Hans Östen som är född 1959 och har titeln VD, Lindström, Hans Östen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Kjell Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Palm, Sven Bertil Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Birgitta Agneta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorFundin, Nina Susanne som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .