ONOFFROAD AB

Jämtlands län

Information

ONOFFROAD AB är ett av många verksamheter som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som ONOFFROAD AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ONOFFROAD AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-05-26.

ONOFFROAD AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2005-04-27. Men sedan 2005-05-26 så har ONOFFROAD AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industriv. 20, 840 90, Ytterhogdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ONOFFROAD AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6424533.

Härjedalen arbetar för att verksamheter som ONOFFROAD AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ONOFFROAD AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning, service och handel med delar och tillbehör till motorfordon, och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ONOFFROAD AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ONOFFROAD AB och det är följande personer, Länsberg, Ted Michael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Länsberg, Astrid Desirée som är född 1948 och har titeln Suppleant, Klingström, Jan Göran Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ONOFFROAD AB är 556679-8095.