Tännäs Vind AB

Jämtlands län

Information

Tännäs Vind AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Tännäs Vind AB finns. I Härjedalen så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tännäs Vind AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tännäs Vind AB har haft sedan 2005-08-05. Tännäs Vind AB har funnits sedan och 2005-08-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tännäs Vind AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tännfallsv. 9, 840 94, Tännäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2264710.

Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tännäs Vind AB Privat, ej börsnoterat.

Tännäs Vind AB har idag 556674-6722 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahlgren, Mats Roger Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Tännäs Vind AB

Bolaget skall producera vindkraft samt därmed förenlig verksamhet.

I Tännäs Vind AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlgren, Mats Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fundin, Bror Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Karin Erika som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoversjö, Annika Susanne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Kjell Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karl Manfred som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamotThomsson, Ulf Eskil som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Maria Helene som är född 1965 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorHenriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.