Svegs Hus Fastighetsservice AB

Jämtlands län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att driva fastighetsförvaltning, fastighetsservice, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svegs Hus Fastighetsservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Härjedalen så är Svegs Hus Fastighetsservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 2002-11-19 så skapades Svegs Hus Fastighetsservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Svegs Hus Fastighetsservice AB har haft det sedan 2003-04-10.

Svegs Hus Fastighetsservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-10

556635-7918 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Härjedalen.

Just nu är Svegs Hus Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Svegs Hus Fastighetsservice AB så går det att nå dem via telefon på 0680-13004 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Anklev, Billy James -Vallström, Hans-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svegs Hus Fastighetsservice AB är Vallström, Hans-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Anklev, Billy James som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallström, Pia Katarina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .