Axxator AB

Jämtlands län

Information

Axxator AB är ett av många företag som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Axxator AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Axxator AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-18.

Axxator AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2002-09-18. Men sedan 2003-01-18 så har Axxator AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Märgelg. 2, 216 11, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Axxator AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3490490.

Härjedalen arbetar för att företag som Axxator AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Axxator AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-strategi organisation samt handel, förädling och förvaltning av fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Axxator AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Axxator AB och det är följande personer, Lilius, Anders Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilius, Lisen Cecilia som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisor, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Axxator AB är 556630-5768.