Vemdalsfjäll CAH AB

Jämtlands län

Information

Vemdalsfjäll CAH AB är ett av många bolag som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Vemdalsfjäll CAH AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vemdalsfjäll CAH AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2002-03-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Valhallav. 165, 115 53, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vemdalsfjäll CAH AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Härjedalen arbetar för att bolag som Vemdalsfjäll CAH AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vemdalsfjäll CAH AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag äga och förvalta fastigheter, bedriva byggnation, driva butiker, hotell och restaurangverksamhet inom turism- och fastighetsområdet även som idka därmed förenlig verksameht.

Firmatecknare för Vemdalsfjäll CAH AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Holmberg, Georg Anders Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vemdalsfjäll CAH AB och det är följande personer, Holmberg, Georg Anders som är född 1933 och har titeln VD, Holmberg, Georg Anders som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlfors, John Ragnar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backner, Tommy Yngve som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Karin Lilian Nilsdotter som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerstrand, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot.Holmström, John Fredrik Stefan som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vemdalsfjäll CAH AB är 556624-2508.