Taxi Funäsdalsfjällen AB

Jämtlands län

Information

Taxi Funäsdalsfjällen AB är ett av många bolag som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Taxi Funäsdalsfjällen AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Taxi Funäsdalsfjällen AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-12-05.

Taxi Funäsdalsfjällen AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2002-01-08. Men sedan 2003-01-13 så har Taxi Funäsdalsfjällen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rörosv. 45, 840 95, Funäsdalen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Taxi Funäsdalsfjällen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0684-29119.

Härjedalen arbetar för att bolag som Taxi Funäsdalsfjällen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Taxi Funäsdalsfjällen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Taxi Funäsdalsfjällen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Taxi Funäsdalsfjällen AB och det är följande personer, Persson, Kjell Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Viking, Hans Olof Ronald som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Hans Eric som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Taxi Funäsdalsfjällen AB är 556621-7815.