AB Hedehus

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av trähus, byggkomponenter och byggmaterial samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Hedehus vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härjedalen så är AB Hedehus ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 2001-07-02 så skapades AB Hedehus och företaget är har F-skattsedel AB Hedehus har haft det sedan 2005-11-03.

AB Hedehus är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-14

556613-1149 är organisationsnummret för företaget som finns i Härjedalen.

Just nu är AB Hedehus Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med AB Hedehus så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Hedehus är Johannessen, Terje som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johannessen, Espen som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Sundin, Benny Mikael som är född 1967 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .