Röstbergets stugby AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Röstbergets stugby AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Härjedalen här finns det många olika Aktiebolag. Röstbergets stugby AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Härjedalen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Röstbergets stugby AB är momsregistrerat sedan2005-03-31 och har organisationsnummer 556606-0991.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0684-21695 alternativt besöka eller skicka post till Röstbergets stugby AB på följande adress Svegsv. 37, 840 95, Funäsdalen.

Röstbergets stugby AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-31.

I Röstbergets stugby AB så sitter följande personer i styrelsen: Öqvist, Ingrid som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall erbjuda fjällnära tjänster såsom fritidsboende och fritidsrelaterade aktiviteter i Funäsdalsfjällen med omnejd samt annan därmed förenlig verksamhet.