Härjedalens Träförädling AB

Jämtlands län

Information

Härjedalens Träförädling AB är ett av många verksamheter som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Härjedalens Träförädling AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Härjedalens Träförädling AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-11-06.

Härjedalens Träförädling AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2000-07-17. Men sedan 2000-11-06 så har Härjedalens Träförädling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Råndalsv., 840 93, Hede. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Härjedalens Träförädling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0684-10510.

Härjedalen arbetar för att verksamheter som Härjedalens Träförädling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Härjedalens Träförädling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva sågverks- och trähyvlerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Härjedalens Träförädling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Härjedalens Träförädling AB och det är följande personer, Grubb, Dan Robert som är född 1963 och har titeln VD, Grubb, Dan Robert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Grubb, Christer Lars-Åke som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Grubb, Pär Enar Staffan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisor, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant.Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Härjedalens Träförädling AB är 556594-8485.