Levana AB

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Levana AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härjedalen så är Levana AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 2000-03-27 så skapades Levana AB och bolaget är har F-skattsedel Levana AB har haft det sedan 2000-04-12.

Levana AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-06-01

556587-4327 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härjedalen.

Just nu är Levana AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Levana AB så går det att nå dem via telefon på 070-6918708 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nygren, Nils Johnny -Nygren, Stine Desiree Särskild delgivningsmottagare saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Levana AB är Nygren, Nils Johnny som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt i land utanför EES, Nygren, Stine Desiree som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Nygren, Stine Desiree som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nygren, Brita Viktoria som är född 1931 och har titeln Suppleant, Hernström, Leif Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.