Wågers Maskin & Industriteknik AB

Jämtlands län

Information

556581-6732 är organisationsnummer för verksamheten Wågers Maskin & Industriteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wågers Maskin & Industriteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härjedalen som är den kommunen som Wågers Maskin & Industriteknik AB finns i.

Wågers Maskin & Industriteknik AB har varit registrerat sedan 1999-12-22 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wågers Maskin & Industriteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Wågers Maskin & Industriteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Härjedalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wågers Maskin & Industriteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wåger, Bernt Krister

Vill ni komma i kontakt med Wågers Maskin & Industriteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 0680-10698 eller genom brev på följande adress:
Korskällg. 20, 842 31, Sveg

Bolaget skall bedriva plåtbearbetning, industrikonsult samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wågers Maskin & Industriteknik AB och det är Wåger, Bernt Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Karl-Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåger, Berit Anita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,