FURANETT AB

Jämtlands län

Information

556542-0105 är organisationsnummer för bolaget FURANETT AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FURANETT AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härjedalen som är den kommunen som FURANETT AB finns i.

FURANETT AB har varit registrerat sedan 1997-05-13 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för FURANETT AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

FURANETT AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härjedalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FURANETT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tullnérs, Jan Roland Stefan -Tullnérs, Karl Göran -Tullnérs, Roland Herbert

Vill ni komma i kontakt med FURANETT AB så kan ni göra det på telefon genom 0680-711047 eller genom brev på följande adress:
Helagsg. 7, 842 33, Sveg

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FURANETT AB och det är Tullnérs, Jan Roland Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Tullnérs, Karl Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Tullnérs, Roland Herbert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Öqvist, Nils Hugo Göran som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,