K Berntssons Elteknik Aktiebolag

Jämtlands län

Information

K Berntssons Elteknik Aktiebolag är ett bolag som finns i Härjedalen. I K Berntssons Elteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berntsson, John Alvar Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Birgitta Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Öqvist, Nils Hugo Göran som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K Berntssons Elteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå K Berntssons Elteknik Aktiebolag på telefon 0680-60600.

Bolaget skall bedriva elinstallationer inom kraft, industri samt bostäder. Konstruktion, tillverkning samt idriftstagning av kraft- och kontrollutrustning för kraft och industri. Service och revisioner av elutrustning. Konsultverksamhet inom elområdet. Handel med elmaterial och elutrustning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva snickeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet antingen i eget namn eller via dotterbolag.

Idag är K Berntssons Elteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K Berntssons Elteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Härjedalen arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

K Berntssons Elteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och K Berntssons Elteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K Berntssons Elteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

K Berntssons Elteknik Aktiebolag har 556501-6614 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.