Mikael Johansson Entreprenad Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Mikael Johansson Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Härjedalen här finns det många olika Aktiebolag. Mikael Johansson Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Härjedalen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Mikael Johansson Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556500-6185.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0680-711301 alternativt besöka eller skicka post till Mikael Johansson Entreprenad Aktiebolag på följande adress Äggarv. 8, 842 31, Sveg.

Mikael Johansson Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Mikael Johansson Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Dan Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Gjerdingen, Siv Annmarie som är född 1960 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva arbeten med entreprenadmaskiner, torvlastning, underhåll och snöröjning av vägar samt därmed förenlig verksamhet.