Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket)

Jämtlands län

Information

I Härjedalen finns det ett Aktiebolag som heter Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket). Det finns flera företag som liknar Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket) i Jämtlands län. Härjedalen är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1994-10-11 så har Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket) varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man gör det genom att posta ett brev till Rörosv. 13, 840 95, Funäsdalen. Vi ni istället prata med Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan ni göra det på 0684-21007.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lundquist, Bengt Åke som är född 1956 och har titeln VD, Lundquist, Bengt Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundquist, Linda Karina Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundquist, Bengt Åke -Lundquist, Linda Karina Elisabeth .

Enqvist Varuhus Eftr. Aktiebolag (Ica Supermarket) har 556496-4632 som sitt organisationsnummer.