Däckab i Delsbo Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva reparationer och försäljning av däck.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Däckab i Delsbo Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härjedalen så är Däckab i Delsbo Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 1994-10-07 så skapades Däckab i Delsbo Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Däckab i Delsbo Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Däckab i Delsbo Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556496-2131 är organisationsnummret för företaget som finns i Härjedalen.

Just nu är Däckab i Delsbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Däckab i Delsbo Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0653-10895 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Däckab i Delsbo Aktiebolag är Knutsson, Kjell Johan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerman, Anna Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .