Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar

Jämtlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av skärande verktyg till fiberindustri samt skogsavverkning med därtill förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härjedalen så är Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 1994-07-01 så skapades Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556489-3294 är organisationsnummret för företaget som finns i Härjedalen.

Just nu är Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar så går det att nå dem via telefon på 0680-60571 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget HA's Skogsavverkningar är Jonsson, Leif Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Karl Thomas som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .