Fastighetsaktiebolaget Norkom

Jämtlands län

Information

556483-5337 är organisationsnummer för verksamheten Fastighetsaktiebolaget Norkom. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsaktiebolaget Norkom är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härjedalen som är den kommunen som Fastighetsaktiebolaget Norkom finns i.

Fastighetsaktiebolaget Norkom har varit registrerat sedan 1994-02-21 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsaktiebolaget Norkom så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Fastighetsaktiebolaget Norkom är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Härjedalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsaktiebolaget Norkom är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Andersson, Bengt Peter Göran -Bodin, Nils Jonas Anders i förening med en av -Holm, Stig Gunnar -Jonsson, Kjell Gottfrid

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Norkom så kan ni göra det på telefon genom 060-167900 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall förvärva, förvalta, utveckla och försälja fastigheter samt att idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolagets syfte skall vara att tillskapa lokaler för näringsverksamhet i Härjedalens Kommun.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsaktiebolaget Norkom och det är Andersson, Bengt Peter Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodin, Nils Jonas Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Stig Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kjell Gottfrid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Bill Magnus som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor