Ramundbergets Alpina AB

Jämtlands län

Information

Ramundbergets Alpina AB är en verksamhet som finns i Härjedalen. I Ramundbergets Alpina AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östring, Mats Anders som är född 1958 och har titeln Extern VD, Flacké, Torleif Philip Christian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkman, Per Johan Gustaf som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lång, Sven Magnus Nicklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmström, Anders Christer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Nils David Alexander som är född 1958 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ramundbergets Alpina AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ramundbergets Alpina AB på telefon 0684-668800.

Bolaget skall ha till föremål för sin rörelse att förvalta fast egendom, aktier och övrig lös egendom, samt driva hotell, restauranger, stugor, lägenheter, golfgana och skidområde.

Idag är Ramundbergets Alpina AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ramundbergets Alpina AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ramundbergets Alpina AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Ramundbergets Alpina AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ramundbergets Alpina AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Ramundbergets Alpina AB har 556480-1214 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.