Härjegårdar Fastighets Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Härjegårdar Fastighets Aktiebolag är ett bolag som finns i Härjedalen. I Härjegårdar Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Hans Åke som är född 1963 och har titeln Extern VD, Norderud, Nils Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekman Johansson, Anna Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlingsson, Judit Eva Helena som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Olov Benny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Björn Ola som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotRosén, Kjell Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svegare, Per Erik Ragnar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Lars Olof som är född 1942 och har titeln SuppleantBergström, Rolf Hans-Erik som är född 1951 och har titeln SuppleantLarsson, Rut Maj-Lis som är född 1953 och har titeln SuppleantRihpa, Tomas Erik Ingemar som är född 1967 och har titeln SuppleantSpringe, Jonny som är född 1957 och har titeln SuppleantSöderberg, Hans Christer som är född 1970 och har titeln SuppleantÅsén, Olof Gunnar Mauritz som är född 1933 och har titeln SuppleantHedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln RevisorÖman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln RevisorssuppleantJohansson, Per Henry som är född 1947 och har titeln LekmannarevisorDahlin, Jan Anders som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Härjegårdar Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Härjegårdar Fastighets Aktiebolag på telefon 0680-16950.

Bolaget skall inom Härjedalens kommun förvärva, äga, förvalta, försälja fastigheter eller tomträtter och bygga bostäder för permanent- eller turistiskt boende, lokaler och kollektiva anordningar samt bedriva härmed förenlig verksamhet. Bolagets bostäder och lokaler kan upplåtas, försäljas i form av hyresrätter, kooperativa hyresrätter alternativt bostadsrätter.

Idag är Härjegårdar Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Härjegårdar Fastighets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Härjedalen arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Härjegårdar Fastighets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Härjegårdar Fastighets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Härjegårdar Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Norderud, Nils Erik -Persson, Björn Ola -Svensson, Hans Åke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Härjegårdar Fastighets Aktiebolag har 556439-6553 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.