Vemdalsmäklarna Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Vemdalsmäklarna Aktiebolag är ett av många företag som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Vemdalsmäklarna Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vemdalsmäklarna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Vemdalsmäklarna Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1991-12-05. Men sedan 1992-01-01 så har Vemdalsmäklarna Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centrumg. 21, 840 92, Vemdalen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vemdalsmäklarna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0684-30350.

Härjedalen arbetar för att företag som Vemdalsmäklarna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vemdalsmäklarna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva förmedling och försäljning av fast egendom, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vemdalsmäklarna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vemdalsmäklarna Aktiebolag och det är följande personer, Mann, Kjell Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mann, Ulla Mari-Ann som är född 1950 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Öman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Vemdalsmäklarna Aktiebolag är 556438-1928.