Matverkstaden Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Matverkstaden Aktiebolag är ett av många företag som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Matverkstaden Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Matverkstaden Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1991-02-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Matverkstaden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0680-41150.

Härjedalen arbetar för att företag som Matverkstaden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Matverkstaden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva restaurang och kioskrörelse och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Matverkstaden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Matverkstaden Aktiebolag och det är följande personer, Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Matverkstaden Aktiebolag är 556417-3325.