Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härjedalen och Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-21. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där företaget finns i jobbar för att företag som Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag ska trivas.

Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Härjedalen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av textilier och hantverk, kafé samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0684-20073.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag är Myhr, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoflin, Olof Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vävstugan i Bruksvallarna Aktiebolag har 556412-1779 som sitt organisationsnummer.