Westlund Traktor & Transport AB

Jämtlands län

Information

Westlund Traktor & Transport AB hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Westlund Traktor & Transport AB finns. I Härjedalen så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Westlund Traktor & Transport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Westlund Traktor & Transport AB har haft sedan 1994-01-01. Westlund Traktor & Transport AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Westlund Traktor & Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedeviken Erikers 165, 840 93, Hede men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0684-12006.

Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Westlund Traktor & Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Westlund Traktor & Transport AB har idag 556411-3818 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Westlund Traktor & Transport AB

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med traktorer, virkestransport på väg med lastbil samt bedriva travsport- verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Westlund Traktor & Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestlund, John Olov Esbjörn som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grinde, Nils Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Karin Helen som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .