Taxi Härjedalen Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Taxi Härjedalen Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Taxi Härjedalen Aktiebolag finns. I Härjedalen så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Taxi Härjedalen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Taxi Härjedalen Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Taxi Härjedalen Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Taxi Härjedalen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 10, 842 32, Sveg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0680-10600.

Härjedalen arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Taxi Härjedalen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Taxi Härjedalen Aktiebolag har idag 556385-5856 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Taxi Härjedalen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva administration, förmedling och samordning av taxitjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Taxi Härjedalen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Bo Kenneth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Broberg, Naemie Gunbritt Ellenor som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekholm, Björn Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Håkan Ingebrikt som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kjell Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Grinde, Bengt Staffan som är född 1956 och har titeln SuppleantProos, Lars Ingvar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Frank Verner Valdemar som är född 1946 och har titeln Revisor, DERAB Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.