Vemdalens El Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Vemdalens El Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Vemdalens El Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vemdalens El Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1989-06-12. Men sedan 1990-01-01 så har Vemdalens El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till KALLMORGATAN 7, 840 92, Vemdalen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vemdalens El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0684-30329.

Härjedalen arbetar för att bolag som Vemdalens El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vemdalens El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva elektriska installationer, reparationer, försäljning av el-artiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vemdalens El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vemdalens El Aktiebolag och det är följande personer, Pålsson, Torsten Paul som är född 1944 och har titeln Likvidator, M. Brodd Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Johansson, Ingegärd Birgitta som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Vemdalens El Aktiebolag är 556363-2982.