Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag finns. I Härjedalen så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sörmov. 212, 840 96, Ljusnedal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0684-21511.

Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag har idag 556322-1562 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Klockervold, Bror Ivar -Klockervold, Ragnhild Elise Marie -Wagenius, Jan-Olof Ingemar -Wagenius, Karl Arne Paul -Wagenius, Runo Erik Peter -Wagenius, Sven Conny Helmfrid är den som för stunden ansvarar för Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av stugor och lägenheter, förvaltning av fastigheter samt handel av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Kvarnbäcken i Ramundberget Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klockervold, Bror Ivar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klockervold, Ragnhild Elise Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagenius, Jan-Olof Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagenius, Karl Arne Paul som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagenius, Runo Erik Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagenius, Sven Conny Helmfrid som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotWagenius, Carin Ingrid Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wagenius, Ragnhild Ulrika Sofie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Östlund, Linnéa Lise-Lott som är född 1957 och har titeln SuppleantHjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln RevisorHellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor.