PEKAB Traktor Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns PEKAB Traktor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Härjedalen här finns det många olika Aktiebolag. PEKAB Traktor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Härjedalen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

PEKAB Traktor Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-01-14 och har organisationsnummer 556315-9689.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0684-30180 alternativt besöka eller skicka post till PEKAB Traktor Aktiebolag på följande adress Centrumg. 17, 840 92, Vemdalen.

PEKAB Traktor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I PEKAB Traktor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Kallin, Per Einar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Kallin, Karin Lilian Anette som är född 1966 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva transport och entreprenadverksamhet inom mark- och väganläggningsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Biltillbehör såsom däck, motorolja, spolarvätska, lampor, torkarblad, livsmedel såsom charkvaror, drycker mjölk, bröd, tidningar, tobak samt kioskvaror.