Hede Pistservice Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Hede Pistservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Hede Pistservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hede Pistservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hede Pistservice Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1987-07-20. Men sedan 1987-01-01 så har Hede Pistservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Furubov. 10, 840 93, Hede. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hede Pistservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0684-10312.

Härjedalen arbetar för att verksamheter som Hede Pistservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hede Pistservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jämtlands län.

Bolaget skall utföra reparation och service av pistmaskiner och liftanläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hede Pistservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pålsson, Kurt Ingvar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hede Pistservice Aktiebolag och det är följande personer, Pålsson, Kurt Ingvar som är född 1955 och har titeln VD, Pålsson, Kurt Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Glenn Kenneth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Bernt Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Hede Pistservice Aktiebolag är 556301-5691.