Destination Lofsdalen AB

Jämtlands län

Information

Bolaget har till ändamål för sin verksamhet att förmedla fritidsbostäder samt att bedriva marknadsföring och produkt- utveckling av turism i Lofsdalen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Destination Lofsdalen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härjedalen så är Destination Lofsdalen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 1987-05-11 så skapades Destination Lofsdalen AB och företaget är har F-skattsedel Destination Lofsdalen AB har haft det sedan 1994-01-01.

Destination Lofsdalen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556298-1836 är organisationsnummret för företaget som finns i Härjedalen.

Just nu är Destination Lofsdalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Destination Lofsdalen AB så går det att nå dem via telefon på 0680-41350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Destination Lofsdalen AB är Lidberg, Anna Katarina som är född 1977 och har titeln Extern VD, Andersson, Jan Ola som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jan Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Johan Markus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström, Kennet Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Malin Helena som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotOrsholm, Jens Olof som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström, Jenny Janette som är född 1975 och har titeln Suppleant, Uggla, Ingrid Elisabeth som är född 1951 och har titeln SuppleantÖman, Petrus Carl-Johan som är född 1969 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.