Bybua Sport & Diverse Z AB

Jämtlands län

Information

Bybua Sport & Diverse Z AB är ett av många företag som finns i Härjedalen. Det är nämligen den kommunen som Bybua Sport & Diverse Z AB finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bybua Sport & Diverse Z AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bybua Sport & Diverse Z AB som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1986-05-12. Men sedan 1986-01-01 så har Bybua Sport & Diverse Z AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Trädgårdsg. 1, 360 75, Alstermo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bybua Sport & Diverse Z AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0481-61132.

Härjedalen arbetar för att företag som Bybua Sport & Diverse Z AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bybua Sport & Diverse Z AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva handel med konfektionsvaror, sport- och fritidsartiklar och leksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bybua Sport & Diverse Z AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bybua Sport & Diverse Z AB och det är följande personer, Thomke, Walter Anders Rudolf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Urszula Jozefa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Emma Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bybua Sport & Diverse Z AB är 556277-2045.