Ränningarnas Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Ränningarnas Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Härjedalen här finns det många olika Aktiebolag. Ränningarnas Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Härjedalen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Ränningarnas Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556242-0579.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 010-6785119 alternativt besöka eller skicka post till Ränningarnas Aktiebolag på följande adress Ränningsvallen, 840 94, Tännäs.

Ränningarnas Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ränningarnas Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Evertsdotter, Åsa Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att driva vindkraftverk, bedriva svets- och monteringsarbeten, journalistisk verksamhet inklusive fotografering, skrivande verksamhet, förlagsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.