Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang och pizzeria, travverksamhet samt fastighetsförvaltning, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härjedalen så är Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Härjedalen arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härjedalen och i Jämtlands län. Redan 1983-10-03 så skapades Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556231-9680 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härjedalen.

Just nu är Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0684-30533 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chaayas Restaurang i Vemdalen Aktiebolag är Chaaya, Zeid Georges som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Chaaya, Pia Cecilia som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor.