Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härjedalen och Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB är ett av dem. Statusen för Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-05. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där företaget finns i jobbar för att företag som Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB ska trivas.

Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Härjedalen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, konsultverksamhet avseende mentorskap, personlig utveckling, grupputveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0680-12217.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB är Holmin, Pär-Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmin, Karin Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Pär Erik Holmin Åkeri & Consulting AB har 556231-2834 som sitt organisationsnummer.