Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Härjedalen som är den kommunen där Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag finns. I Härjedalen så finns det många olika Aktiebolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallarv. 131, 840 97, Bruksvallarna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0684-20038.

Härjedalen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag har idag 556193-8985 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Myhr, Per Conny Sören är den som för stunden ansvarar för Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag

Bolaget ska bedriva åkerirörelse samt byggnadsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

I Konrad Myhrs Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Myhr, Per Conny Sören som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Myhr, Dennis Sven Sören som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Myhr, Tobias Jens Konrad som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Wimble, Anna Mikaela som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Normalm, Jan-Olof som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .