Aktiebolaget Anders Dahlin

Jämtlands län

Information

556182-4888 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Anders Dahlin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Anders Dahlin är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härjedalen som är den kommunen som Aktiebolaget Anders Dahlin finns i.

Aktiebolaget Anders Dahlin har varit registrerat sedan 1973-07-17 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Anders Dahlin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Aktiebolaget Anders Dahlin är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härjedalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Anders Dahlin är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Anders Dahlin så kan ni göra det på telefon genom 0684-41060 eller genom brev på följande adress:
Storg. 4, 840 93, Hede

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom bygg och anläggning, dyk och bärgningsverksamhet i vatten, uthyrning och förvaltning av bostäder, handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Anders Dahlin och det är Dahlin, Jan Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Katarina Elisabet som är född 1970 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,