Fjällringen AB

Jämtlands län

Information

556160-5923 är organisationsnummer för bolaget Fjällringen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fjällringen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härjedalen som är den kommunen som Fjällringen AB finns i.

Fjällringen AB har varit registrerat sedan 1972-03-13 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fjällringen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Fjällringen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härjedalen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fjällringen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Fjällringen AB så kan ni göra det på telefon genom 0684-20029 eller genom brev på följande adress:
Vallarv. 132, 840 97, Bruksvallarna

Bolaget ska bedriva bensinstation samt försäljning av livsmedels- och fritidsprodukter, tillhandahålla ombudstjänster för Svenska Spel, Posten, Systembolaget mfl. Tillhandahålla stugservice- tjänster, äga- förvalta- och hyra ut fastigheter, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fjällringen AB och det är Knutsson, Stefan Sune Michael som är född 1964 och har titeln VD, Bergman, Jan Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Mats Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Lennart Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sefastsson, Per Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Claes Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotKnutsson, Stefan Sune Michael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hjelm, Sven Håkan som är född 1967 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor