Sjukhusservice i Hede Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Härjedalen finns det ett Aktiebolag som heter Sjukhusservice i Hede Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Sjukhusservice i Hede Aktiebolag i Jämtlands län. Härjedalen är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sjukhusservice i Hede Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 1965-01-27 så har Sjukhusservice i Hede Aktiebolag varit registrerat och sedan 1970-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sjukhusservice i Hede Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Sjukhusservice i Hede Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Österlångg. 17, 840 92, Vemdalen. Vi ni istället prata med Sjukhusservice i Hede Aktiebolag så kan ni göra det på 0684-30260.

Bolaget skall bedriva tillverkning, service och reparations- arbeten på apparaturer för sjukvården jämte till denna rörelse hörande handel, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Carita som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Franz Oskar som är född 1924 och har titeln Suppleant, Henriksson, Ingegerd Margareta som är född 1945 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Carita -Andersson, Franz Oskar .

Sjukhusservice i Hede Aktiebolag har 556096-3570 som sitt organisationsnummer.