Tännäs Sjukgymnastik & Rehab

Jämtlands län

Information

540411-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tännäs Sjukgymnastik & Rehab. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tännäs Sjukgymnastik & Rehab är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härjedalen som är den kommunen som Tännäs Sjukgymnastik & Rehab finns i.

Tännäs Sjukgymnastik & Rehab har varit registrerat sedan 1997-04-09 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1991-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tännäs Sjukgymnastik & Rehab så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

Tännäs Sjukgymnastik & Rehab är och det finns flera verksamheter i Härjedalen som också är .

Firmatecknare för Tännäs Sjukgymnastik & Rehab är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tännäs Sjukgymnastik & Rehab så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastik, träning och rehabilitering.

Det finns olika personer som har en koppling med Tännäs Sjukgymnastik & Rehab och det är Bergman, Jan Olov Ingebrikt som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,