Svartåsens Handelshus

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härjedalen och Svartåsens Handelshus är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Svartåsens Handelshus är ett av dem. Statusen för Svartåsens Handelshus är att Bolaget är aktivt.

Svartåsens Handelshus är ett Enskild firma och skapades 2007-03-28. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Härjedalen där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svartåsens Handelshus ska trivas.

Svartåsens Handelshus är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Härjedalen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reklambyråverksamhet, grafisk och textil design, tillverkning och handel med hantverk, healing och spiritistisk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svartåsens Handelshus är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Svartåsens Handelshus och det finns flera bolag som är det idag i Härjedalen.

Vill man komma i kontakt med Svartåsens Handelshus så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0680-10276.

.

De som är på något sätt har med Svartåsens Handelshus är Olsson, Britt Yvonne som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svartåsens Handelshus har 531207-XXXX som sitt organisationsnummer.